Follow Me On Instagram

  • Bananenbrood | Blauwe bessen

    Bananenbrood | Blauwe bessen

    Bananenbrood is een gezonde traktatie. Het is eigenlijk meer een cake dan een brood, dus ik weet niet waarom we het eigenlijk een 'brood noemen. Je maakt het met rijpe bananen, dus het is lekker zoet van zichzelf. Voor de smaak heb ik er wel nog een klein beetje vanillesuiker en kaneel aan toegevoegd. De...

  • Blondie | Aardbeien

    Blondie | Aardbeien

    Blondies zijn de lichte zusjes van de brownies. Ze worden gemaakt met witte chocolade in plaats van donkere chocolade. Door het toevoegen van een beetje bakpoeder, worden ze ook iets luchtiger. Deze versie is extra zomers door de toevoeging van aardbeienconfiture. We hadden een feestje in de tuin en het leek me leuk om een...

  • Brownie | Koffie & Walnoot

    Brownie | Koffie & Walnoot

    Het mag duidelijk zijn: ik ben fan van brownies. Niet alleen lekker, maar ook makkelijk om te maken. En je kan er allerlei variaties mee verzinnen. Eerder maakte ik al eens een brownie met sinaasappel. Nu bedacht ik deze met koffie en walnoot. Ik drink niet veel koffie, maar toen laatst ons koffiezetapparaat voor reparatie...

  • Brownie | Kersen

    Brownie | Kersen

    Brownies zijn echt super eenvoudig om te maken. En makkelijk om te serveren. Je kan ze eenvoudig uit de hand eten. Servetje erbij en je hebt geen gebaksbordje of vorkje nodig. Handig op een feestje waar je meer mensen verwacht dan waarvoor je gebaksbordjes in huis hebt. We hadden een feestje in de tuin en...

  • Bloesemtijd

    Bloesemtijd

    Wat is er nu fotogenieker dan bloesem in het voorjaar? Ik kan daar erg van genieten. En uit die mooie bloesem groeien later de lekkerste vruchten. In onze eigen tuin groeien bijvoorbeeld heerlijke appels en peren. Maar ik ben ook dol op kersen. Vlakbij onze boerderij is een grote kersenboomgaard. In de maanden juni en...

  • Kersencroissant in muffinvorm

    Kersencroissant in muffinvorm

    Een kersencroissant, ik had er nog niet eerder van gehoord. Daarom bedacht ik er een. De reden is heel eenvoudig, net als het recept trouwens. Een croissant met kersen, meer is het eigenlijk niet. Deze week staan de kersenbomen echt super mooi in de bloesem. Een mooi moment om er foto's van te maken. Maar...

Welkom op mijn website

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben er supertrots op. Er staan nog niet veel verhalen en ook het aantal recepten is nog beperkt, maar er wordt aan gewerkt! Via Instagram en Facebook deel ik al enige tijd mijn recepten en foto's en het lijkt me leuk om ze ook op een website te delen. Per 1 februari 2024 staat deze website nu live. Ik ben druk bezig de al bestaande recepten over te zetten en natuurlijk ook om nieuwe recepten te bedenken en te fotograferen. Kijk lekker even rond. Als je wat meer over mij wilt weten, kan dat ook. Wil je me wat vragen of heb je een opmerking, neem dan gerust contact met me op.

Deboradebont2024

Debora de Bont

Receptontwikkelaar & Foodfotograaf van
Mevrouw de Bont Kookt